Aan jezelf werken tijdens exclusieve retraites

exclusieve retraites

Een vakantie, veel mensen koppelen dit dan ook gelijk aan helemaal tot rust komen en dagen lang in de zon liggen en niks doen. Toch zijn er ook andere redenen waarom mensen een exclusieve retraites nemen, er is namelijk ook een hele markt rondom dit soort tripjes die zich focust op ontwikkeling van jezelf als persoon. Dez trips worden dna ook vaak verzorgd vai een coach, deze coaches gaan dan ook mee op zo’n trip en je kan dan ook verwachten dat het een redelijk vol programma wordt waarin je veel gaat leren en te weten komen over jezelf en waarom jij bepaalde problemen ervaart privé of bijvoorbeeld op werk. Er kunnen namelijk veel redenen zijn waarom iemand opzoek is naar een coach, vaak zin de coach sessies 1 keer per week. Door mee te gaan op zo’n retraites heb je dit niet maar ga je een langere periode zoals een paar dagen werken met coaches aan de hand van een programma,natuurlijk kom je ook tot rust maar je kan ook een intensief programma verwachten waardoor jij in een korte tijd heel veel progressie kunt boeken. 

Klein groepje 

In veel gevallen ga je samen met de coaches naar exclusieve retraites, nu zijn er in veel gevallen ook een paar andere mensen mee. Net zoals jij hebben deze mensen ook behoefte aan coaching en helemaal tot rust komen, toch hoef je ook niet te verwachten dat je in een grote groep komt. Vaak zou je met een paar mensen samen op reis gaan, je zou dan ook een band op gaan bouwen en samen praten met hun en de coaches erbij over bepaalde situaties en visie op bepaalde dingen.

Samenwerken 

Je kan dit een beetje zien als groepssessies waarbij je elkaar kunt helpen en dus ook samen kunt werken aan bepaalde problemen die je ervaart. Door zulke exclusieve retraites te hebben met meerdere kan je samen een connectie bouwen en dit helpt dan ook vaak met het behaald eresultaat aangezien ej samen meer input en verschillende kanten van een verhaal hebt. DIt kan helpen om bepaalde problemen te zien vanaf een ander perspectief. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *