De leukste sportschool in Deventer!

Loopband

Ik sport bij de leukste sportschool in Deventer en ik ben erg blij dat ik nu eindelijk een plekje gevonden heb waar ik helemaal in mijn element zit als ik wil werken aan mijn fitnessdoelen. Ik kan deze sportschool daarom ook echt aanraden!

Gaan sporten

Fijne sfeer en leuke mensen

De fijne sfeer en de leuke mensen waren de eerste dingen die me opvielen toen ik voor het eerst Fit For Life Sports binnenstapte. Ik voelde me meteen op mijn gemak en werd uiterst vriendelijk te woord gestaan door de medewerkers. Ik vertelde dat ik me graag wilde inschrijven voor een gratis proefles om te kijken of deze sportschool iets voor mij zou zijn. Dit was helemaal geen probleem en ik kon diezelfde week nog terecht bij een les FIT: een circuittraining van 45 minuten waarbij je cardio en kracht afwisselt in blokken. Deze proefles was me zo goed bevallen dat ik me daarna meteen definitief heb ongeschreven bij deze leuke sportschool in Deventer!

Ga ook sporten

Afvallen en lekkerder in mijn vel zitten

Ik heb een persoonlijke coach bij Fit For Life Sports die mij begeleid bij het sporten. Dit vind ik zelf enorm fijn, want zo heb ik echt het idee dat ik goed bezig ben en voor vragen kan ik altijd terecht bij deze coach. Mijn twee hoofddoelen zijn afvallen en sterker worden, dus samen met mijn coach hebben we een schema samengesteld. Ik doe nu drie keer per week het HIIT & FIT programma en dat combineer ik dan met crossboxing, omdat ik boxen gewoon erg leuk vind en ik mijn energie hier kwijt kan. De combinatie werkt echt perfect, want inmiddels ben ik al ruim tien kilo afgevallen en zit ik lekkerder in mijn vel! Wil jij ook graag wat kilootjes kwijt en ben je daarom nog op zoek naar een fijne sportschool met leuke mensen? Boek dan snel een gratis proefles bij Fit For Life Sports!