Kleine en compacte fietsbellen

Fietsbellen

Een fiets kan niet zonder fietsbellen. Deze zul je namelijk nodig hebben om mensen te laten weten dat je eraan komt of dat je er langs wilt. Je kunt natuurlijk ook schreeuwen, maar dat is vaak ook niet een fijne oplossing. Zo kun je dus een handige kleine bel op je fiets zetten. Het hoeft ook geen grote bel te zijn die je dan vanaf 100 meter afstand kunt zien zitten. Zolang hij een duidelijk geluid maakt is het meer dan genoeg. Wel zie je dat wielrenners hier vaak voor kiezen om het niet op de fiets te maken. Waarom dit is is onbekend. Zij zullen vaak het hardst fietsen op het fietspad en dus ook veel mensen inhalen. Zij zullen een bel eigenlijk het hardst nodig hebben. De enige reden wat het zou kunnen zijn is het meer wind tegen houdt, maar zo’n kleine bel zal weinig effect hebben.

Fietsbellen

Een toeter op de fiets

Het is natuurlijk ook heel leuk om een toeter op de fiets te maken. Fietsbellen worden namelijk door iedereen gebruik. Als je dan een kleine toeter hebt zul je zien dat mensen raar opkijken wanneer je langs fiets, maar dat is vaak alleen maar leuk. Mensen zullen dan denken, ja dat is ook een leuke oplossing. 

Extra functies

Fietsbellen komen natuurlijk met veel meer opties dan alleen een bel. Zo heb je een bel waar dan ook een kleine kompas in zit. Deze zul je misschien niet snel gebruiken, maar je zult wel altijd een kompas bij je hebben. Zo heb je ook een fietsbel in de vorm van een telefoon houder. Dit is natuurlijk een mooie combinatie. Zo valt de bel en niet snel op, maar je kunt er ook je telefoon in vasthouden. Hier kun je dan bijvoorbeeld de navigatie op aanzetten wanneer je niet weet waar je precies heen moet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *