Personal training Rotterdam voor iedereen

personal training Rotterdam

Sporten is heel goed voor je fysieke en mentale gesteldheid. Sporten zorgt ervoor dat je even nergens aan hoeft te denken naast een oefening succesvol uitvoeren. Ook zorgt het voor ritme in je leven en het breken van de wekelijkse sleur. Als er na een tijdje resultaat te zien is werkt dit ook enorm motiverend. Dit alles kun je bereiken met personal training Rotterdam.

Sportvasten

Sportvasten is een nieuwe manier van trainen die goed is volgens onderzoeksresultaten. Je lichaam leert met sportvasten binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Dit zorgt ervoor dat je snel kunt afvallen zonder dat dit te veel effect heeft op je gezondheid. Naast dat je afvalt ga je je ook fitter voelen en lijkt het alsof je meer energie hebt wat uiteindelijk ook zo is. DB Sport kan deze manier van sporten heel goed aanbieden omdat de trainer zelf heel veel verstand heeft van fitness en voeding. Deze combinatie is essentieel om een goed resultaat te behalen. Voeding zorgt voor 80% voor het resultaat. 

personal training Rotterdam

Hoe werkt het programma

De eerste 3 dagen van het sportvasten programma ga je jouw voeding afbouwen en iedere dag 20 tot 30 minuten sporten. Zo train je heel veel overige suikers die je nog had weg. Na deze 3 dagen ga je 2 tot 3 dagen sapvasten. Door te sapvasten krijg je alleen binnen wat je nodig hebt en geen enkele extra suikers. Zo wordt je lichaam geforceerd om vet te gaan verbranden. Bij de laatste stap ga je 4 dagen lang je voeding weer opbouwen, natuurlijk op een gezonde manier.