Slimmer indelen van een ruimte

scheidingswand sporthal

In sommige gevallen is het niet rendabel om bijvoorbeeld een ruimte in zijn geheel te gebruiken, echter kun je bijvoorbeeld geen twee sporten naast elkaar uitoefenen zonder de ruimte te scheiden. Door een scheidingswand sporthal te gebruiken, deel je eenvoudig de hal in meerdere delen. De lichte constructie van de wanden zorgt ervoor, dat je altijd elk moment flexibel kunt zijn. Door te werken met maatwerk schermen, weet je zeker dat je elk formaat speelveld kunt realiseren in je sporthal. Ook wanneer de wand akoestisch moet zijn, ben je bij trenomat.nl aan het goede adres. 

scheidingswand sporthal

Visueel aantrekkelijk

Wat voor wand je ook gebruik van wilt maken, de scheidingswand sporthal is van alle gemakken voorzien en ziet er ook visueel aantrekkelijk uit. Al tijdens de bouw van een zwembad of topaccomodatie, is het mogelijk om de wanden erbij te betrekken. Hoe eerder je de wanden erin betrekt, hoe beter de eindresultaten zullen zijn. De akoestische scheidingswanden zorgen ervoor, dat verschillende delen kunnen worden gebruikt zonder last te hebben van elkaar. De wanden zijn geschikt voor elk soort hal, hoe groot of klein deze ook is om in te delen.

Altijd een wand met de juiste eigenschappen

Een scheidingswand sporthal is niet zomaar een wand om iedere sporthal of zwembad mee te scheiden, elke gebruiker heeft namelijk andere wensen betreft een wand. Waar de ene wand zeer flexibel moet zijn, is voor een andere gebruiker belangrijk hoe de wand eruit komt te zien. Voor weer een ander moet er veel geluid tegen worden gehouden, zo heeft elke gebruiker eigen eisen en wensen. Wat voor wand je ook nodig hebt, de perfecte combinatie kun je altijd samenstellen bij trenomat.nl. Heb je speciale wensen dan staan de medewerkers voor je klaar, om je wensen mee te nemen om de perfecte wand samen te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *