Waar fitness Beek mij mee heeft geholpen

resultaten behalen

Al een tijdje was ik op zoek naar een geschikte plek waar ik kon sporten. Ik ben al lid geweest van enkele sportscholen, maar vaak pasten deze toch niet goed genoeg bij mij. Zo vond ik de hele sfeer bij de ene sportschool niet fijn en ging ik er daardoor niet vaak heen. En bij een andere kreeg ik niet de begeleiding die ik eigenlijk wel nodig had. Nadat ik weer een abonnement bij een sportschool stop had gezet omdat het niet goed beviel, vond ik het tijd worden om het deze keer wel goed aan te pakken. Na wat rondgevraagd te hebben bij goede vrienden en kennissen ben ik bij Fitness Beek terecht gekomen. 

hulp bij trainen

Effectief trainen

Toen ik voor het eerst bij deze fitness kwam wist ik niet goed wat ik kon verwachten. De vorige sportscholen bevielen allemaal niet goed, dus mijn verwachtingen waren hoog. Maar al snel merkte ik dat de sfeer die er hing heel goed was en dat ik me er meteen goed voelde. Ondertussen train ik nu al een tijdje bij Fitness Beek en ik vind het echt een top plek om te sporten. Omdat ik graag aan een betere conditie wilde werken zocht ik een fitness waar ik hier goed in begeleid kon worden. Bij Target Personal Training word ik keer op keer weer goed begeleid en wanneer ik vragen heb of ergens advies over wil weten zij mij altijd weer het juiste en persoonlijk advies te geven. Ook houden ze rekening met mijn doelen. Ik wilde aan mijn conditie werken, maar ondertussen helpen zij mij ook met het opbouwen van spiermassa. Bij Target Personal Training weet ik zeker dat ik kan rekenen op goede begeleiding van goed opgeleide trainers. Ik vind het ook een fijne plek om met de trainers aan mijn sportdoelen te werken.

goede resultaten