Wat is kitesurfen?

Kitesurfen is een sport op het water waarbij je vooruit word getrokken door een vlieger terwijl je zelf op de surfplank staat. Op het moment is kitesurfen een erg snel groeiende sport in Nederland maar ook in het buitenland. Op het moment zijn er nabij de 10000

mensen die deze mooie sport beoefenen. Kitesurfen word ook wel eens kiteboarden genoemd.

Kitesurfen is een extreme sport, omdat je door de vlieger hoge sprongen kan maken en snelheden kan bereiken tot en met soms wel 90 km per uur. Het is dus erg belangrijk dat je eerst lessen neemt bij een gecertificeerde instructeur. Denk hierbij aan kitesurfschool Zeeland. Als je lessen hebt gevolgd bij een instructeur dan maakt het de kans kleiner om een onverhoopt ongeluk te krijgen. Als je je aan de regels houdt en je hoofd erbij houd kan deze sport zeker veilig worden beoefend. Maar ondanks dat je jezelf aan de regels houdt blijft er natuurlijk altijd een risico dat er wel wat kan gebeuren. Bij kitesurfen kan het weer ook een grote rol spelen, dus zorg voordat je gaat kitesurfen dat je weet wat voor weer het gaat worden die dag. Zorg dat je altijd naar een zo veilig mogelijke locatie gaat zoals naar kitesurfschool Zeeland.

Kitesurfschool Zeeland

Kitesurfschool Zeeland heeft 3 verschillende locaties in Nederland, deze locaties zijn in Kijkduin, Oesterdam en Scheveningen. Bij Kitesurfschool Zeeland willen we jou graag leren kennis maken met het kitesurfen. Wij willen je laten zien dat kitesurfen je laat ontspannen en dat het je dagelijkse stress wegneemt. Je ziet het water met hoge snelheid aan je voorbij gaan als je op de kite staat. Dit geeft een enorm gevoel van vrijheid en je kan je helemaal daar op concentreren en verder heb je even niks in je gedachten.

Soorten cursussen

Bij kitesurfschool Zeeland is er een verschillend aanbod in cursussen. Een 1 daagse cursus , 3 daagse of zelfs 5 daagse cursus. 1 Cursus voor 3,5 uur is al te verkrijgen voor maar 115,00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *